«

»

Tävla om tre stycken bestick – sporks

sporks

Allt om vildmarken har precis startat upp en Facebook-grupp och för att fira det har vi nu dragit igång vår första tävling. Vi lottar ut tre mycket praktiska sporks som är perfekta för fjällvandraren. Vad som är extra smart med dessa är att de är ihoppfällbara och tar minimal plats i packningen, vilket alla fjällvandrare vet betyder mycket. Det kommer alltså bli tre olika vinnare som får var sin spork på posten. Det enda man behöver göra är att gilla facebook-inlägget om tävlingen och skriva i kommentarsfältet att man vill vara med i tävlingen. Den 15 maj kl 20:00, 2013 så lottar vi tre vinnare av de som anmält sig som var och en får en spork. Eftersom vi precis startat vår facebook-grupp så har man en ypperlig chans att vinna en tävling, men givetvis skall de som gått med från början få någon extra fördel.

Framöver kommer vi hålla fler tävlingar så gå gärna med i Facebook-gruppen för att se vad som är aktuellt. Vi kommer hela tiden ha fina priser som har något med friluftsliv att göra.