»

Apr 06 2013

Allt om Vildmarken nu på Facebook

singi

För att du enklare skall kunna följa de nya artiklar, nyheter och sidor som vi lägger ut på Allt om Vildmarken har vi skapat en sida på Facebook. Nu kan du snabbt se när det händer något nytt och samtidigt skapar vi en plattform för frågor och tips. Vi får många frågor och försöker svara på samtliga så fort det går. Tanken är också att vi skall lägga upp olika tävlingar där man skall kunna vinna prylar som har anknytning till friluftsliv.

Vi har många olika förbättringar och nya avdelningar på Allt om Vildmarken på gång. Sidan har länge varit en av de mest populära om fjällvandring men nu skall vi även ha ett nyhetsflöde. Det har saknats ett självklart val för dig som vill gå in och se vad det är för nyheter och olika tips inom friluftsliv. Vi är många som älskar att vistas ute i naturen men ibland behöver man tips för att upptäcka nya saker. Har du själv något tips på vad vi skall skriva om så är vi väldigt tacksamma om du hör av dig. Är det av allmänt intresse så finns det säkert fler som vi läsa.

Att bestiga Fuji är något som blir allt mer populärt.

Att bestiga Fuji är något som blir allt mer populärt.

En av de sista satsningarna som vi dragit igång är en avdelning om klättring. Att mäta sina krafter med en brant bergväg, högt berg eller en avancerad klätterpassage är något som många brinner för. Tack vare att vi idag i Sverige har många inomhushallar med klätterväggar så kan vi utöva vår favoritaktivitet året runt. Ibland räcker det inte heller med en vägg på hemorten utan vi vill ha större äventyr. Därför skriver vi om hur man bestiger några av de största bergen som finns på jorden. Först ut är en mycket utförlig guide hur du bestiger Japans högsta berg Fuji.

Sammanfattningsvis gå gärna med i vår Facebook-grupp så kommer du inte missa något som händer på Allt om Vildmarken.